Arhivă blog

joi, 15 decembrie 2016

SEO si imaginile intr-un site - Partea a II-a

SEO si imaginile intr-un site - Partea a II-a

Ştim toţi ca un site fara imagini este un site plictisitor si sincer sa fiu nici nu cred ca am văzut vreodată un site care sa nu aibă poze. Pana si site-urile cu puţine poze mi se par neatractive!  

https://www.mdpersonal.ro/articole/articole-web-seo-11-imagini-2.php

             Daca sunteţi atenţi o sa observaţi ca denumirea pozei este „poza-ochelari.jpg” si nu IMG23.jpg sau DSC.jpg …, deci specific ca si acest lucru este unul din lucrurile care le faceţi pentru optimizare. Pentru ca Google sa fie cat mai convins ca in acea poza sunt „ochelari de soare” e bine sa redenumiţi poza cu ce anume conţine. Daca de exemplu aveţi in poza un câine cu ochelari ar fi bine sa redenumiţi poza „caine-cu-ochelari.jpg”. Si aici trebuie sa tineti cont sa folosiţi cat mai puţine si mai reprezentative cuvinte. 

          Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un site este si viteza de încărcare. De aceea trebuie sa ţinem cont si de mărimea pozei ce o încărcam pe un site. Cu cat poza este mai mare cu atât pagina pe care este situata poza se încarcă mai greu deoarece browser-ul trebuie sa descarce poza.
 
Restul articolului pe MDPersonal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu