Arhivă blog

marți, 6 decembrie 2016

SEO si URL - Partea I

SEO si URL - Partea I

O mare importanta intr-un site o au link-urile site-ului. Ca sa înţelegem mai bine cum funcţionează link-urile gândiţi-va ca link-urile unui site sunt ca nişte străzi. 

https://www.mdpersonal.ro/articole/articole-web-seo-10-url.php


            O mare importanta intr-un site o au link-urile site-ului. Ca sa înţelegem mai bine cum funcţionează link-urile gândiţi-va ca link-urile unui site sunt ca nişte străzi. Sa spunem ca adresa site-ului este numele unui oraş. După ce intram in oraş, sa zicem ca sunt 3 drumuri care duc in 3 cartiere. In fiecare cartier sunt mai multe străduţe, si pe străduţe sunt casa. Cam aşa sunt si structurile unui site.

             Utilizatorii si robotii de la Google putem sa ii asemănam cu persoanele sau maşinile care intra intr-un oraş. Daca schimbam denumirile la străzi este foarte posibil sa nu mai nimerim unde ne dorim. Lucru acesta ne poate supăra si sa ne facă sa renunţam sa mai căutam o anumita locaţie. Poate chiar mergem cu maşina pana la oraşul următor care este mai bine structurat si îl ţinem mai bine minte. Acelaşi lucru se întâmpla si cu utilizatorii si robotii de la Google când intra la noi pe site. Daca structura link-urilor este uşoara atunci utilizatorii ştiu clar unde se afla pe site si cum se pot deplasa mai departe, sau se pot întoarce la o informaţie văzuta precedent. 

Restul articolului pe MDPersonal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu