Arhivă blog

marți, 13 decembrie 2016

SEO si imaginile intr-un site - Partea I

SEO si imaginile intr-un site - Partea I

Ştim toţi ca un site fara imagini este un site plictisitor si sincer sa fiu nici nu cred ca am văzut vreodată un site care sa nu aibă poze. Pana si site-urile cu puţine poze mi se par neatractive!  

https://www.mdpersonal.ro/articole/articole-web-seo-11-imagini.php

         Ştim toţi ca un site fara imagini este un site plictisitor si sincer sa fiu nici nu cred ca am văzut vreodată un site care sa nu aibă poze. Pana si site-urile cu puţine poze mi se par neatractive! Pana la urma designerii studiază si culoarea ce o folosesc intr-un site web, pentru a face site-ul cat mai atractiv. Este importanta informaţia ce se găseşte intr-un site dar este important si modalitatea in care o prezentam pentru utilizatori. Majoritatea designerilor folosesc si poze care sa ajute utilizatorii sa isi facă o imagine cat mai clara despre subiectul paginii. Acum este important când folosim o imagine sa ţinem cont si de câteva amănunte atât din punct de vedere vizual cat si tehnic sa spunem. 

          Pentru început trebuie sa specific faptul ca Google inca nu poate sa citească si conţinutul unei poze sau unui Flash, deci daca avem o poza cu o pisica Google o sa vadă ca e poza dar habar nu are ca in poza este o pisica. Pentru acest lucru a fost inventat atributul „alt”.
 
Restul articolului pe MDPersonal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu