Arhivă blog

sâmbătă, 9 iulie 2016

4. SEO si Meta description

Ce este meta-description si cum sa il folosim corect




Când zic descrierea mă refer la meta description. Este al 3-lea lucru important pentru optimizarea web. Si acesta se găseşte tot in partea de <head></head> a site-ului. El o sa fie băgat in următorul cod: <meta name="description" content="AICI INTRODUCETI DESCRIEREA PAGINII "/>. Este foarte important ce anume introduceţi si aici deoarece cum vedeţi in poza de mai sus este textul ce apare sub adresa web a site-ului. Gândiţi-va la acest loc ca locul unde puteţi sa faceţi reclama paginii web. Încercaţi sa faceţi acest text cat mai atractiv in aşa fel incat utilizatorul sa fie curios sa intre pe acea pagina.

Ca si la titlu, si aici trebuie sa luam in calcul anumite lucruri si anume:
-                Descrierea paginii sa cuprindă cuvinte cheie care se regăsesc in adresa web si titlu si normal care sa aibă legătura si cu site-ul.
-                Descrierea trebuie sa cuprindă intre 70 si 140 de caractere (aici chiar recomand sa prapaditi puţin timp pentru a alege o descriere cat mai atractiva, ba chiar va recomand sa citiţi la alte site-uri descrierile pentru a va inspira). 
Restul articolului pe MDPersonal

Articol MDPersonal - SEO si meta-description

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu