Arhivă blog

vineri, 8 iulie 2016

3. SEO si titlul paginii

Cum sa alegeti titlul unei pagini web corect!



Titlul paginii este al 2-lea lucru ca importanta atunci când vine vorba de SEO. Acesta trebuie introdus in <head></head> si el băgat la rândul lui in <title>TITLUL PAGINII</title>. Titlul paginii apare sus in browser dar si in momentul cautarii pe web .. randul cel mai mare.
Ce anume trebuie sa luam in calcul atunci când scriem titlul unei pagini (vi le pun la liniuţa sa nu va plictisesc cu multe cuvinte):
-                Titlul paginii trebuie sa cuprindă intre 10 si 70 caractere (trebuie sa respectaţi aceste regula deoarece sub 10 caractere titlul nu este concludent iar daca trece peste 70 de caractere nu or sa fie luate in calcul de către robotei – DECI nu pierdeţi timpul sa scrieţi titluri lungi căci timpul costa BANI).
-                Tineti cont ca titlul sa contina cuvinte care sa aibă legătura cu adresa si cu conţinutul site-ului. (De exemplu la firma noastră cu ochelari un titlu potrivit ar fi daca adresa ar fi ochelaricraiova.ro – „Ochelari de soare Craiova la cele mai mici preturi” are 50 de caractere .. peste 10 si pana in 70 ).
Restul articolului pe MDPersonal!


MDPersonal - Articol SEO - Titlul paginii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu